Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, nimeltään "Longaniza fresca" tai "Salsicha fresca". Tuote soveltuu kaikenlaisiin lihoihin. Muoto: 4 kg:n pussi
Meillä on tällä hetkellä seuraavat lajikkeet:
COLZA BRAZZIL: Jalostettu lajike (Säkin paino 7 kg)
COLZA GRIZZLY: Jalostettu lajike (Säkin paino 7 kg)
COLZA NOBLESSE: Jalostettu lajike (Säkin paino 7 kg)
COLZA SENSATION: Hybridilajike (Säkin paino 6 kg)
COLZA BONANZA: Hybridilajike (Säkin paino 6 kg)
COLZA BONZAI: Hybridilajike (Säkin paino 6 kg)
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteiden seos, joka on tarkoitettu lämpökäsittelemättömän lihatuotteen valmistamiseen, nimeltään "Salchichón" tai "Chorizo blanco" laatu "Extra", valmistettu hitailla kypsennystekniikoilla (lämpötila 6–12ºC ja alkuperäinen RH 78–86 %). Muoto: 4 kg:n pussi
Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti lämpökäsitellyn lihan tuotteen, jota kutsutaan "Morcilla", valmistamiseen. Muoto: 5 kg:n pussi
Ravintolisä, joka sisältää glukosamiinia, kondroitiinia, MSM:ää, hyaluronihappoa, kasviuutteita ja C-vitamiinia makeutusaineena. C-vitamiini edistää normaalin kollageenin muodostumista verisuonten, luiden, nivelkudosten, ikenien, ihon ja hampaiden normaalin toiminnan kannalta.
C-vitamiini edistää normaalin kollageenin muodostumista nivelkudosten normaalin toiminnan kannalta.
Esittely: 30 pussia, 5 g
Nettopaino: 150 g
Suositeltu päivittäinen annos: 1 pussi päivässä (5 g)
Annos per pakkaus: 30
Käyttöohje: Ota 1 pussi (5 g) liuotettuna 200 ml:aan vettä kerran päivässä.